tiistai 17. syyskuuta 2013

VENETSIA


Venetsia. Lauantai. Syyskuu. Voitte kuvitella ne ihmismassat mitä siellä pienien, hyvin kapeiden katujen välissä kuljeskeli. Venetsia on kaupunkina äärettömän kaunis, kiehtova ja erilainen. En voi verrata sitä mihinkään muuhun kaupunkiin, missä oon päässyt käymään. Sanoinkin monta kertaa lauantaina siellä ollessamme, että Venetsia on kaupunki jossa jokainen haluaa vierailla, mutta harva haluaisi asua. Ja allekirjoitan sen. Se on toki äärettömän upea, mutta odotin enemmän. Mutta tiedän, että en nähnyt sitä oikeaa Venetsiaa vielä. Sen takia sinne aion mennä takaisin. Se on niin lähellä, että se ei ole edes mikään ongelma. Joka tapauksessa ikimuistoinen päivä. Melkein eksyttiin, mutta nähtiinpä samalla jotain mitä muut eivät nähneet. Tuota kaupunkia on mahdotonta pukea sanoiksi. Enkä saanut sen tunnelmaa vangittua edes kuviin. Ehkä seuraavalla kerralla sitten.

4 kommenttia:

 1. Vähä on semmosen näkönen Neiti Venetsia, että pikku ehostus tekisi terää... Vai näyttääköhän se vain kuvissa hiukka elähtäneeltä kaupungilta. Mutta kivapa tuolla olisi silti vierailla, jospas sitä sitte keväällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äläpä muuta :D modernimmat kaupungit on kuitenkin enemmän mun makuun :) joo, iskä vaan saa alkaa nytten jo keräilemään kärsivällisyyttä sinne ihmismassojen sekaan ainakin :D

   Poista
 2. http://helzqq.blogspot.fi/

  Hei Tiia! Nää sun postaukset Italiasta on ollut tosi kivoja luettavaa :) Käy tsekkaamassa mun jos kiinnostaa! Kirjotan vähän erilaisempaa postausta kuin normaalit mun ikäiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Heli! Joo itseasiassa seurasinkin sun vanhempaa blogia ainaki :) Kiva blogi, hyvää vaihtelua massaan!

   Poista