maanantai 16. syyskuuta 2013

KIIRE.

Heii! Ensinnäkin pahoittelut postaustauosta, mulla on ollut ongelmia nettiyhteden kanssa.. Mulla on ihan mielettömästi postauksia mielessä jotka haluan toteuttaa, mutta se että mistä revin ajan niihin on toinen asia! Nytki mun pitäs olla lukemassa italian huomiseen testiin mut päätin nyt ottaa riskin ja tulla ilmoittaan et oon hengissä. Ihan mielettömästi tapahtunut kaikkea viime aikoina, lauantaina kävin Venetsiassa ja siitä on tulossa ihan oma postaus heti kun ehdin.


Torstai ja perjantai kuitenkin ansaitsee kunniamaininnan, sillä ne oli ihan mielettömiä päiviä molemmat. Mitään erikoista ei tapahtunut, mutta huhhuh. Tais olla parhaat päivät tähän asti. Eli sillon torstaina mulla oli tuutoriryhmän kaa se piknikki ja oli ihan mieletöntä! Upeempaakin upeammat maisemmat ja paljon hyvää ruokaa ja vielä parempaa seuraa. Oli pakko palata samalle paikalle perjantaina kahdestikkin ottamaan kuvia, en vaan ikinä kyllästy näihin maisemiin. Piknikin jälkeen suuntasin auditorioon, jossa oli joku tilaisuus paikallisen 100-vuotta täyttäneen kirjailijan kunniaksi. Ainoo et siellä puhuttin pelkkää italiaa, mut olipa kokemus sekin. Sen jälkeen suuntasin kahden slovenialaisen kanssa tuonne vanhaan linnaan josta oon tehny aiemmin postauksen, sillä sain tietää että siellä olisi kansainvälinen kirjallisuusilta, jossa olisi edustaja myös Suomesta!! Ja minähän suuntasin sitten sinne, ja oli aika mieletön kokemus kuunnella myöhään illallla italialaisessa linnassa suomenkielisiä runoja. Käännökset oli seinällä ja mä olin ainoo joka ymmärsi sen puhuttuna. Todella vaikuttava kokemus. Tilaisuuden jälkeen kävin vielä puhumassa kyseisen runoilijan kanssa, joka oli aika yllättynyt että pienen italialaisen kylän yleisössä oli joku Suomestakin. :D Sen jälkeen siellä oli vielä tarjoiluja joita käytiin poikien kanssa vähän hyödyntämässä ja sitten unten maille.


Perjantai aaa en enää ees muista mitä tapahtu. :D Kävin ainakin siellä samalla paikalla kuin edellisenä päivänä tyttöjen kanssa kuvailemassa. Kävin juoksulenkillä yksin pitkästä aikaa, se on kyllä täällä aika ärsyttävää ku ei oo kunnon pyöräteitä. Sitä ennen käytiin vissiin jätskillä. Huomatkaa taas tää järkevä aikajärjestys. Sen jälkeen otin suihkun (jep, otin suihkun. kääntäminen on kivaa.) ja illalliselle. Illallisen jälkeen käytiin pelaamassa korttia ja sitten vietinkin loppuillan unkarilaisen ja mongolialaisen kanssa jutellessa. Hirveenä ei tehnyt mieli lähteä juhlimaan, koska lauantaina oli aamulla aikaisin lähtö Venetsiaan! Mutta siitä mun on pakko kertoa myöhemmin lisää, nyt on ihan pakko mennä pänttäämään koska välttelin opiskelua lahjakkaasti koko eilisen. Mua väsyttää ihan hirveenä ja tekis mieli ottaa päikkärit, mutta ei ehdi. Kiireinen päivä aina maanantaina. En saanut oikein nukuttua yöllä kun mulle tuli illalla kovat rytmihäiriöt eikä tuntunut millään menevän ohi. No anyway, nyt on pakko alkaa tehdä jotain et sais ees ens yönä nukuttua.. :D Palataan luultavasti huomenna kun hellittää päiväksi tää kiire, niin sillä Venetsia postauksella!

2 kommenttia:

  1. sulla siellä mukavaa ,kova tahti päällä,onpa mukava lueskella kuulumisiasi<3 upeat maisemat ,mukavat kaverit,niistä saa energiaa opiskeluun ,mutta rauhallisesti ,niin sydän tykkää ,ei tule ylimääräisiä rytmihäikköja.olin sinun kotona yötä ,nukuin sinun sängyssä mossen kanssa,ja uni maittoi:)oikein mukavia opiskelupäiviä,mummu rakastaa sinua kovasti,pidä huolta itsestäsi.moikkelis!!!!<3<3<3<3<3<3<<3<

    VastaaPoista