maanantai 2. syyskuuta 2013

TRIESTE

Pettynyt penkkiurheilija täällä hei. Lauantaina vierailtiin Triestessä, joka on siis lähin iso kaupunki. Googlettakaa jos kiinnostaa tietää enemmän. :D Sen verran kuitenkin voin kertoa, että se ei tyyliltä ja arkkitehtuurisesti oo lainkaan italiailainen kaupunki. Kaunis kaupunki anyway, onneksi tuun pääsemään sinne vielä monta kertaa uudestaankin. Tällä kertaa keskityttiin lähinnä siihen kulttuurilliseen antiin, sekä syömään aivan ihanaa italialaista jäätelöä. Ei oo Pingviini mitään siihen verrattuna..


Triesten vierailun jälkeen meillä oli kakkosten meille esittämä Welcome Show. Meidän piti pukeutua jotenkin, joka kuvaa meidän persoonaa, mutta on silti jotenkin hauskaa ja huumorintajuista. Mikä siis sopisikaan mulle paremmin kun MuPSin vanha pelipaita, juoksuhousut, lippis ja lenkkarit ja hiukset ponnarille? Niinpä. En muuten halua ees tietää, kuinka monta pesäpalloon liittyvää sanaa oon tähän blogiin jo kirjoittanut.. Aika monta ja lisää on tulossa niin kauan kuin tämä on olemassa. :D Anyway, se show oli niiin huikea!! Siis olin ihan sanaton sen jälkeen. Kuinka lahjakkaita ihmisiä täällä oikeasti on ja kuinka tervetulleiksi meidät toivotettiin tänne heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Huhhuh. Sen jälkeen lähdettiin jatkoille tuohon meidän viereiseen "baariin", mikä nyt ei sinänsä oo baari semmoisena niin ku suomalaiset sen sanan käsittää.. Menipä vaikeeksi. Mutta joo, siellä tanssittiin sitten siihen asti, että oli aika mennä nukkumaan. Huikea ilta, huikeita ihmisiä, ei voi muuta sanoa.


P.S Huomenna alkaa koulu!!!

2 kommenttia:

  1. Johan se on aikakin aloittaa pänttääminen:) olispa jo kevät, että pääsis ihailemaan itsekki nuita maisemia. Mukavia koulupäiviä toivottaa kotiväki

    VastaaPoista