torstai 12. syyskuuta 2013

ARKEA.

Aika lentää ja arki on astunut vihdoinkin kuvioihin. Olikin jo ikävä. Ihan oikeasti ikävä. Tosin sana arki on saanut uuden määritelmän täällä. En osaa oikeastaan enää kuvitellakaan arkea Suomessa. Mun arki on muuttunut mulle, rutiinien orjalle, aika isolla tavalla. Mutta edelleenkin, se on vain erilaista. Ei parempaa, eikä huonompaa. Ja juuri sillä tavalla sen kuuluukin olla.

Vielä ei kaikki tehtävät pyöri ees mukana, mutta silti tuntuu olevan kiire. On tärkeää löytää tasapaino opiskelun ja elämisen välillä, mutta musta tuntuu että ainakin nyt se on ihan hyvällä mallilla. Tilanne voi olla eri heti kun koulutehtäviä alkaa kasaantua enempi, ja kaikki aktiviteetit ja muut projektit alkavat pyöriä säännöllisesti. Voisin oikeastaan kirjoitella opiskeluista erikseen enemmänkin, jos siellä on vaikka jotain potenttiaalisia, tulevia uwc-stipendiaatteja ruudun toisella puolella. Nyt tosiaan loppu tuo kahdeksanpäiväinen lukkari, eli huomenna lähtee taas ykkösestä. Harrastuksista sen verran, että sain mun fyysiseksi aktiviteetiski just sen minkä halusinki, sulkapallon. Luultavasti meen silti kuitenkin joka viikko jumppaamaan ja pelaamaan lentopalloa, jos vaan ehdin. Urheilu on kuitenkin aina ollut ja tulee aina olemaan mun henkireikä, ja haluan löytää sille aikaa.

En tiiä onko tää huolestuttavaa, mut en muista mitä tein maanantaina. En mitään ihmeellistä vissiin. Kävin vissiin ainakin sillon mun kolmosvuotisen joka on nyt täällä, kanssa kahvittelemassa. Ehkä. En oo varma et mikä päivä se oli.. Muilla oli taster sessioita, mulla ei. Tiistaina sama homma, paitsi et kävin current affairsin taster sessionissa. Opiskelin ja söin jotain sopimatonta illalliseksi ja makasin vaan mun sängyssä kun oli huono olo. Myöhemmin raahasin itteni sosialisoitumaan ja meidän residencissä sosialisoiduttiin vielä aika myöhään illallakin. Meillä on nykyään semmoinen järjestely näköjään, et meidän huoneeseen tullaan opiskelemaan illalla. Tosi myöhään. Mut se ei haittaa mua ollenkaan, just mukava kun ei yksin tarvi puurtaa. Ero tosin on aika suuri, Suomessa mulla oli itelle aina aikaraja et seitsemän jälkeen en opiskele. Eilen aloitin kymmeneltä. Hups.

Eilen sitten heräsin ja mulla oli edelleen huono olo. Pakotin itteni syömään aamupalan, ja raahauduin kouluun. En ollu mitenkään parhaimmassa tikissä koko päivänä oikeastaan. Satoi hirveenä vettä. Yritin syödä lounasta mutta siitä ei tullut mitään. Sitten tulin vaan makaamaan tänne ku oli aivan järkyttävä olo. Siinä sitten nuokuin ja facebookkailin ja sit piti lähtä taas taster sessioniin ja siitä suoraan tanssitreeneihin. Kyllä. Minä. Tanssitreenit. Uskokaa tai älkää. Valitettavasti.. Ainaki muiden kannalta. Anyway ne ei ainakaan parantanut mun oloa ja sen jälkeen vielä kiiruhdin kauppaan kun piti ostaa synttärilahja meidän alakerrassa asuvalle unkarilaiselle. Sitten tulinki taas tänne ja tein vähän läksyjä ja sit menin alakertaan sosialisoituun ja yrittään unohtamaan pahan olon, siis fyysisen vaan. Siellä sitten facebookkailtiin ja juteltiin yhdessä. Sen jälkeen tunsin olon jo vähä paremmaks ja tulin tekeen loput läksyt. Sitte vaa hengailtiin täällä ja kahdeltatoista mentiin laulamaan hiljaisella äänellä paljon onnea synttärisankarille. Sitte menin nukkuun joskus puol yhen aikaa. Perus päivä.

Tänään mulla oli vaan kaks tuntia koulussa, koska eka tunti peruttiin ryhmätöiden takia ja vika koska opettaja ei ollut. Sain nukkua siis vähä pitempään. Koulun jälkeen menin kahdeksi tunniksi kirjastoon opiskelemaan, koska siellä se on paljon tehokkaampaa. Sit lorvailin lounaalla tunnin, ja äsken käytiin kaupassa ostamassa pattereita laskimeen. Nyt kirjoitan tätä ja äskön löysin tosi halvat lentoliput hiihtolomaksi. :D Parin tunnin päästä on tuutoriryhmän kaa piknikki ja sen jälkee pitää vielä opiskella, ihan ninku nytki pitäs. Joten tässä vaan tämmöset pikamoikat, palailen huomenna paremmalla ajalla ja toivottavasti kuvien kera! Nyt kuitenkin Venäjän poliittisen historian kimppuun. Se on kyllä oikeestikki mielenkiintoista, että ei ees harmita!

5 kommenttia:

  1. heei onko sulla lipsahtanu kirjotusvirhe tuohon sun esittelytekstiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itse asiassa on, en oo vaa jaksanu korjata sitä.. :D jos pointti tulee selväks nii mitäpä tuosta!

      Poista
    2. joo en mää sitä mitenkää pahalla tarkottanu :D

      Poista
  2. HEI! Viis kirotusvirheistä. Kiva kuulla kuulumisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan.. Mut onhan se kiva et on valppaita anonyymejä! Asia korjattu :) Kiitos kommentista! :)

      Poista