tiistai 3. syyskuuta 2013

BACK IN BUSINESS


Kyseisissä tunnelmissa oon tällä hetkellä ku yritän väsätä palautettavaa kotitehtävää e-systemsiin. Mä opiskelen siis seitsemää ainetta, kolme higher leveliä: ENGLISH B, HISTORY AND ECONOMICS. ja neljä standard leveliä: ENVIRONMENTAL SYSTEMS, MATHEMATICS, ITALIAN B, FINNISH A (self taught). Ja nyt tohon mun ainooseen tiedeaineeseen yritän väsätä jotain.. Ei tuu mitään, en osais tehä tota varmaan ees suomeksi!! Onneks on vielä huominenkin aikaa, oon tehnyt nyt tota kaks ja puol tuntia enkä oo ees puolessa välissä.. Muuten koulu meni hyvin, meillä ei oo tällä viikolla vielä italiaa koska ei oo opettajaa, mikä on harmi. Sen takia mulla loppui tunnit jo 11, joten ei passaa valittakaan. ;) Oli ainakin kevyt aloitus. Aamulla mulla oli ekana just tätä e-systemsiä, sit enkkua ja sit economics. Economicsista oon niin innoissani!! En malta odottaa että päästään asiaan. :D
Täällä ei muuten mee lukujärjestys niin kuin Suomessa, vaan meillä on 8-päiväinen systeemi. Tai siis että lukkarit on laitettu kahdeksalle päivälle, eikä erikseen maanantaille, tiistaille yms. On tohon varmaan aluksi vähän totuttelemista että tajuaa ottaa aina oikeat tavarat mukaan... Ja tunnit kestää vaan 55 minuuttia tai joskus puol tuntia pitempään jos on labratöitä e-systemsissä. Tuntuu että siinä 55 minuutissa ei oikeesti ehi tehä yhtään mitään.
Mua väsyttää ihan hirveenä, taidan ottaa nokoset ja tehä ton jutun loppuun illalla tai huomenna ku on hypäri.  Jos mua jo ekana päivänä väsyttää näin paljo, voin kuvitella kuin paljon parin viikon päästä ku mukana pyörii jo oikeesti tehtäviä joka aineesta ja vapaaehtoistyö ja harrastukset ja muut projektit mitä meillä täällä on.. No, eipähän lopu tekeminen kesken!! Sitähän mä oon aina halunnu. :) Kohta lähden testaamaan lentopalloa, meillä on menossa urheiluharrastusten "taster sessiot", kosk IB-tutkinto siis edellyttää myös harrastuksia, sekä fyysisen että henkisen. Mutta jooooo, tää oli tämmöinen pikainen kuulumispostaus vaan, huomenna en luultavasti ehi ehkä päivittelemään jos pitää väsätä vielä tota juttua.. Wish me luck!

7 kommenttia: