perjantai 30. tammikuuta 2015

PROJEKTI ELÄMÄNTAPAMUUTOS: MITEN MENEE TÄNÄÄN?


Maanantaina tuli kaksi viikkoa siitä, kun laitettiin yhdessä kämppikseni kanssa elämäntavat muutokseen. Noh, miten on mennyt? HYVIN. Ihan uskomattoman hyvin. Ensimmäiset kolme päivää olivat vaikeimmat, mutta sen jälkeen on ollut helppoa. Siis ihan uskomattoman paljon helpompaa, kuin mitä olin kuvitellut. Mitä oon sitten tehnyt toisin?

Ollut tarkempi, vastuuntuntoisempi ja harkitsevaisempi. Ollaan kokattu joka ilta illallinen asuntolassa ruokalaan menon sijasta, mikä antaa mahdollisuuden nähdä mitä laittaa suuhun, sekä vaikuttaa siihen mitä syö. Myös liikunnalle olen antanut enemmän aikaa, ja harva se päivä mut voikin bongata lenkiltä sekä mun huoneen lattialta tekemässä lihaskuntoharjotteita.

Henkinen puoli on ollut muutamaa huonompaa päivää lukuunottamatta hyvin mukana kokoajan. Mä tiedän että pystyn tähän, kukaan ei voi pysäyttää mua. Olen ollut myös armollisempi itselleni, kaikkea ei tarvitse eikä saa kieltää, ja yli-ihminen ei tarvitse olla. Uskon, että näillä eväillä selvitään myös tulevat koitokset. Motivointina käytän omaa terveyttä, mutta myös lakkiaisia (no se mekko..) sekä ihan vain sitä, kuinka hyvä olo on joka päivä. Nälkä ei ole koska syödä saa ja pitää, kunhan sitä ei tee liikaa ja syö niitä oikeita asioita. Ainoa huono puoli on ehkä ollut nyt se, että mun vanha polvivamma on viime aikoina taas ilmoittanut olemassa olostaan kyykkyjen takia, että saa nähdä jääkö ne nyt ainakin vähän aikaa tauolle.. Mutta ensin yritetään jatkaa mun kyykkyhaaste loppuun vanhan kunnon jääpalalääkkeen avulla. :D

Tänään on ensimmäinen "cheat day", koska mulla on mun tutor-ryhmän kanssa illallinen. Ihan kiva päästä välillä syömään muutakin kuin jauhelihaa, munia tai kanaa, mutta huomenna pitää toisaalta olla tarkkana ettei jää päälle! Mutta nyt on kyllä semmonen flow päällä että hankala tätä menoa olisi pysäyttää. ;-)

Mutta eipä mulla muuta, tämmöinen nopea päivitys. Kaksi viikkoa normikoulua ennen prelejä, sit kaks viikkoo prelejä ja sen jälkeen projektiviikolle, tosin mun projektiviikon kohde on vielä epäselvä... Mutta tuun päivittelemään vielä kerran ennen kun ne prelit alkaa, mutta niiden aikana tuun kyllä keskittymään pelkästään pänttäämiseen. Tälle viikonlopulle on tiedossa kaikkea "kivaa", kuten matikkaprojektin viimeinen luonnos jajajaja historiasta sama homma. :D Mutta pitäkää hauska viikonloppu kaikki!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Myöhemmin. En tiiä näkyykö sieltä peilistä hirveenä muutosta kyllä vielä :O

      Poista