lauantai 13. joulukuuta 2014

MIELESSÄ JUURI NYT


 
Eilen meitä oli kasassa noin parinkymmenen hengen porukka, jonka kanssa kiersimme ympäri Duinoa laulamassa joululauluja ovelta ovelle. Oli ihan mahtavat kaksi ja puoli tuntia, ja joulufiilis kyllä nousi uusiin ulottuvuuksiin! Tällä viikolla sää on ollut myös parempi, auringonpaistetta vihdoin ja viimein varmaan yli kuukauden mittaisen sadeputken jälkeen… Meillä on menossa myös ”Italian week”, eli kaikilla ”kansoilla” (maanosilla yleensä) on vuorotellen viikot, jolloin on erilaisia työpajoja, maistiaisia ja se yleensä kruunautuu aina lauantaisin show’hun. Omaani osallistuin jo viime vuonna, joten tänä vuonna saan nauttia kaikkien muiden järjestämistä viikoista.
Alkuviikon postaukseen hieman viitaten, väsynyt meininki on jatkunut, mutta olen yrittänyt sen laittaa sitten sosialisoitumiseen, jatketaan koulujuttujen kanssa sitten kotona… Yksi koulujuttu pitäisi kyllä saada vielä hoidettua alta pois ennen maanantaita, mutta eiköhän se huomenna tule valmiiksi. Sitten voikin alkaa odottelemaan kotiinlähtöä meksikolaisen ystäväni kanssa, ja sitä myöten sitten joulua.

Yleensä lauantaiaamut olen jättänyt unelmoinnille – pinterestille ja spotifylle. Tänä aamuna vihdoin ja viimein myönsin itselleni, mitä OIKEASTI elämältäni haluan, sekä tärkeän että ei niin-tärkeän päätöksen, ja nyt hieman jännittää. Sain kuitenkin kavereilta sekä täällä että Suomessa hurjasti tukea suunnitelmieni kanssa, joten eiköhän se tästä. Tyypillistä minua on päätyä ratkaisuun, johon oli kovasti vannonut ettei tule päätymään… Jännittyneellä, mutta odottavalla mielellä täällä ollaan siis, ja jonkinmoinen sisäinen rauha on taas vaihteeksi löydetty. Tuon ei-niin-tärkeän päätöksen voin täälläkin jakaa, mikä liittyy hiustenväriin. Blondina olo on nähty, joten joululomalla tämän pään väri tulee vaihtumaan taas ruskeaksi. :D Tämä viikko on muutenkin ehkä ollut hieman syvällisempien ajatusten viikko, ja oma elämä ja sen suunta on ollut kyllä paljon mietinnän alla. Ennen kaikkea oma itseni, käyttäytyminen erilaisissa tilanteissa, sekä ympärillä olevat ihmiset.

Nyt kuitenkin valmistumaan illan show’hun, joka show’n yhteydessä meille annetaan jokin henkilö, keneksi meidän pitää pukeutua, ja mulle määrättiin henkilö jonka nimeä en edes muista enää, mutta joku italialainen tv-tähti se oli, ja sen verran voin kertoa, että asu tulee sisältämään blondit kiharat ja avaran kaula-aukon… Eli ei kun kiharrin käteen ja joulumusiikit soimaan, kohta sitä istutaan jo koneessa matkalla kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti