lauantai 12. lokakuuta 2013

CHOCOLATE COMES FROM COCOA, WHICH IS A TREE. THAT MAKES IT A PLANT. CHOCOLATE IS SALAD.

Jaa taas yli viikko viimesestä postauksesta.. Joka päivä käyn bloggerissa ja mietin että postasin vasta. Sitte katon päiväystä ja huomaan että siitä on yli viikko. Kamalaa. En tiedä mihin mun kaikki aika menee. Ei ainakaan opiskeluun. Okei opiskelin just yli kaks tuntia. Varmaan enemmän ku koko aikana yhteensä ennen tätä päivää. No okei vitsi vitsi. Mut silti tekemistä riittää vielä.. Kävin tänään shoppailemassa eli tuhlaamassa rahaa. Ja ostin kengät mikä oli ehkä ihan hyvä idea, koska mun huippu h&m laatukengät alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä että ne kuuluu enemmän Mossen suuhun kun mun jalkaan.
Tällä viikolla on ollu aika huonot ilmat. Ylläri. Okei eilen paisto aurinko suht lämpimästi ja nytkin aamun huonon ilman jälkeen aurinko näyttää porottavan. Otin vähän aikaa itelle äsken ja makasin vaan mun sängyllä tekemättä mitään. Ja olin yksin koko asuntolassa. Sitä ei todellakaan tapahdu liian usein joten nyt oon taas täynnä uutta energiaa.
Mä en oikeastaan tiedä, että mitä mä kirjoittaisin tänne blogiin enää. Elämä on kuitenkin suurimmaksi osaksi sitä arkea, joka mulle on nyt jo niin tuttua ja turvallista että sen lukeminen saattaa olla hieman tylsää. Joten jos teillä on jotain ehdotuksia mitä te haluaisitte lukea, jos siellä vaikka on tulevia stipendiaatteja, kommentointi on tervetullutta. Ne alkuajan suhteellisen syvälliset tekstit ei todellakaan irtoa enää yhtä helposti, kun tunteetkin on tasoittunut elämän mukana.
Nyt enää kaks kokonaista kouluviikkoa pitäis jaksaa ennen pitkää viikonloppua aka syyslomaa. Itse suuntaan sillon Firenzeen, joten ainakaan ei oo normi tylsä syysloma. ;) En malta odottaa, se kaupunki on ollut mun unelma monta vuotta! Sitä ennen kuitenkin pitää tehdä e-systemsiin joku hirvitys jota tein jo puoltoistatuntia enkä oo ees puolessa välissä. Ja historian tunnille 2000 sanan essee mutta aihe on niin mielenkiintoinen ettei ees haittaa. Ja matikan testi on tiistaina. Tai no koe mutta uskottelen itelle et se on testi.. Jajaja onkohan muuta. Meillä on kaks showta tulossa, joten niihin harjotukset alkaa ens viikolla. Eli hektinen arki siis jatkuu, mutta ei haittaa, ei todellakaan.
P.S sain taas ruisleipää, aamu ei ala ikinä paremmin kuin sillon kun saa ottaa omat ruisleivät mukaan aamupalalle!! Ja koska ootte tässä viikkojen kuluessa unohtanut miltä näytän, käytin muutaman iltapäivän siihen että otin teille typeriä tosihyvälaatuisia kuvia web-kameralla. Olkaa hyvä.


9 kommenttia:

 1. Kyllä kelepaa ne arkisetkin jutut. Onhan ihan ymmärrettävää, ettei sulla voi olla yhtä jännää siellä kuin mulla täällä. Voit jo pikku hiljaa mielikuvaharjoittelulla alkaa valmistautua tulevaan joululomaan! Jos monsieur Mosse on yhtä naisenkipeä vielä silloin, saat varautua pitkiin pakkasretkiin, kun sitä hakee naisista. Tai kuumiin pissasuihkuihin, jos se luulee suaki pansaaksi! Sievä oot ! Laav juu! T. Äippä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis pensaaksi. Onkohan pansas etes sana :)

   Poista
  2. En tiedä :D nii joo siellähän se elämä on niin yllätysrikasta. Kiitos. :)

   Poista
 2. Kuvaile meille eri paikkoja (kauppa mistä saa oreomilkaa) sieltä! Olis kiva nähä paremmin minkä näkönen paikka se on (niin osaa arvioida että kannattaako sinne ees tulla)(..
  t minä

  VastaaPoista
 3. Jee, minttu on järkityttö! Laita kuvia koulusta, ja opeista, jos ne on komeita. Ja borasta ja kumppareista!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kysyisin UWC-koulustasi sitä, että onko niissä yhtään draamaa tai klikkiytymistä yms. kun kaikki UWC-koulut vaikuttavat pintapuolisesti niin täydellisiltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, on todellakin! :D Voit vaan arvata jos 200 nuorta asuu, opiskelee ja kirjaimellisesti on 24/7 tekemisissä kokoajan. Mutta aion kirjoittaa tästä aiheesta vielä tarkemman postauksen kuhan kiireet hellittävät hiukan :)

   Poista